Προσλάβετε τώρα

Το neuvoo βοηθαει εκατοντάδες εργοδότες να βρουν τους κατάλληλους υποψήφιους κάθε μερα. Το 78% από τους ενδιαφερόμενους στην Ελλάδα επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας τουλάχιστον μια φορά το μήνα

"Το neuvoo μας φέρνει σταθερά αιτήσεις σε όλες τις προσφορές θέσεων εργασίας μας, σε όλους τους κλάδους! Εντυπωσιακό!" - Δημήτρης Π. (Θεσσαλονίκη)

"Το 30% από τις προσλήψεις που κάναμε έρχεται από το neuvoo. Πολύ καλές υπηρεσίες, αλλά και πολύ καλή ομάδα." - Ελένη Γ. (Πάτρα)

"Σπονσοράρουμε θέσεις εργασίας σε 5 χώρες με το neuvoo και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα σε κάθε μία από αυτές!" - Χρήστος Φ. (Αθήνα)

"Στο να λάβουμε τις κατάλληλες αιτήσεις στις δημοσιεύσεις θέσεων εργασίας μας, η ομάδα του neuvoo μας βοήθησε απίστευτα στην παρακολούθηση αλλά και στην ανάλυση τους." - Γιάννης Τ. (Ηράκλειο)

"Το κόστος ανά αίτηση είναι 3 φόρες χαμηλότερο με το neuvoo σε σχέση με τις άλλες αντίστοιχες ιστοσελίδες! Θα το σύστηνα σε οποιαδήποτε εταιρία που αναζητεί προσωπικό." - Κατερίνα Κ. (Ξάνθη)


(ξεκινώντας από 30€)

ή στείλτε μας ένα e-mail: helpdesk@neuvoo.com

business analyst
η προσφορά εργασίας σας
η εταιρία σας |
- 8ώρες πριν
Εργαστείτε με την εταιρία> ως Οικονομικός Αναλυτής για να διαφυλάξετε τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Κύριες Αρμοδιότητες της θέσης. Ανάλυση και ερμηνεία των διεθνών αγορών και των χρηματαγορών..

Γιατί neuvoo?

Προσελκύστε περισσότερους ενδιαφερόμενους

Κάθε μήνα, εκατομμύρια κόσμος απευθύνεται στο neuvoo για την αναζήτηση εργασίας τους. Από την μεριά μας, διασφαλίζουμε την εμφάνιση της δικιάς σας προσφοράς εργασίας στους σωστούς ανθρώπους ώστε να μπορέσετε να βρείτε τον επόμενο σας υπάλληλο.

Στοχεύστε στους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή

Οι προσφορές θέσεων εργασίας θα εμφανιστούν σε διάφορες πηγές: μέσα από την ιστοσελίδα του neuvoo, μέσα από τα email alerts, από τους συνεργάτες μας, από τις εφαρμογές για κινητά καθώς και μέσω των social media μας, σιγουρεύοντας με αυτό τον τρόπο την μέγιστη προβολή για μέγιστα αποτελέσματα.

Προσλάβετε τοπικά ή σε παγκόσμιο επίπεδο

Είτε έχετε ανοιχτές θέσεις εργασίας σε συγκεκριμένη πόλη ή σε πολλές διαφορετικές ανά τον κόσμο, το neuvoo σας καλύπτει πλήρως. Το neuvoo είναι διαθέσιμο σε παραπάνω από 60 χώρες και εκατομμύρια επισκέπτες το επισκέπτονται κάθε μήνα,

Αν μας χρειάζεστε, είμαστε στη διάθεση σας

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις δημοσιεύσεις των θέσεων εργασίας σας και από μόνοι σας, ή στείλτε μας ένα e-mail για δωρεάν βοήθεια: helpdesk@neuvoo.com

Πληρώνετε μόνο βάση αποτελεσμάτων

Εγγυημένες αιτήσεις!

Επενδύετε σε αιτήσεις και όχι σε χρόνο προβολής: μέχρι να λάβετε τον υποσχόμενο αριθμό αιτήσεων, η αγγελία σας θα παραμείνει online.

Πακέτα βασισμένα στις ανάγκες σας

Η τιμή δημοσίευσης των αγγελίων σας στο neuvoo ξεκινάει από 30€ για να πάρετε 15 αίτησεις. Αν θέλετε παραπάνω αιτήσεις για κάποια αγγελία σας, τότε θα σας προσφέρουμε κάποιο πακέτο που θα σας φέρει περισσότερα αποτελέσματα.

Για Εργοδότες

Καμπάνια

Αναφορά του Advertiser

Θέσεις εργασίας

Ημερομηνία

Εμφανίσεις

Αιτήσεις

2016-09-01 150 14
2016-09-02 150 16
2016-09-03 140 11
2016-09-04 130 14

Ξεκινήστε!

Δημοσιεύστε μια θέση εργασίας σήμερα

Δημοσιεύσετε τη προσφορά εργασίας σας και λάβετε σχετικές αιτήσεις κατευθείαν στο inbox σας ή στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να sponsorαρετε τις θέσεις εργασίας σας για να έχετε περισσότερα αποτελέσματα και να πληρώσετε μόνο όταν οι ενδιαφερόμενοι κλικάρουν στις προσφορές εργασίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε οτιδήποτε!

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια ή έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, η ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει. Στείλτε μας ένα e-mail: helpdesk@neuvoo.com