Ζητούνται Developers για εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, συστημάτων IoT & Machine Learning
Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα – i2s Α.Ε.
Αθήνα
πριν από 6 μέρες
source : Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πατρών

Περιγραφή :

 • Θέλετε να εργαστείτε σε μια πραγματικά global ομάδα, να συνεργάζεστε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να δοκιμάσετε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες;
 • Αν ναι, θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε.

  Είμαστε η i2s και παράγουμε λογισμικό, συστήματα IoT και λύσεις machine learning για διαχείριση παραγωγής σε ιχθυοκαλλιέργειες (ένας σημαντικός τομέας στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο).

  Πελάτες μας είναι οι καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Ενθαρρύνουμε απόλυτα την πρωτοβουλία και τη δημιουργικότητα και βασίζουμε την ανάπτυξή μας στην καινοτομία.

  Λειτουργούμε σε ένα πλαίσιο ηθικής και δίκαιης συνεργασίας με τους πελάτες μας, με τους οποίους είμαστε μαζί για πολλά χρόνια.

  Ζητάμε συνεργάτες για αποκλειστική ή part time εργασία με τους οποίους μπορούμε να μοιραστούμε το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες, για να είναι αυτή η ομάδα η Νο 1 στον κόσμο.

  Μπορείτε να δείτε τις κυριότερες λύσεις μας εδώ

  Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε είναι :

 • Visual Studio / C#
 • SQL και No SQL Databases
 • Angular
 • Αν σας αρέσουν τα σύνθετα προβλήματα και οι προκλήσεις, έχετε δυνατή αλγοριθμική σκέψη και σας ενδιαφέρει η συνεργασία μαζί μας, θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας γνωρίσουμε.

  Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας και ό,τι άλλο θέλετε σε σχέση με τα ενδιαφέροντά σας στο με κωδικό GD01.

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης