Μηχανικός Παραγωγής
ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΟΙΩΤΙΑ
πριν από 1 μέρα
source : Jobseeker

Η εταιρεία AIRTECHNIC ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ Ε.Π.Ε., που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της Διαχείρισης Αέρα, αναζητά να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της, στo εργοστάσιο της στη Θήβα : Μηχανικό ΠαραγωγήςΕπιθυμητό προφίλ υποψηφίου : Εμπειρία στη παραγωγή μηχανημάτων και εξαρτημάτων Κλιματισμού & Εξαερισμού και στη χρήση ανάλογων σχεδιαστικών προγραμμάτων.

Εμπειρια στην οργάνωση Γραμμής Παραγωγής και επίβλεψη προσωπικού θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

Γνώση κι άλλων ξένων γλωσσών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Γνώση χειρισμού μηχανών παραγωγής θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Τήρηση κανόνων ασφαλείας και αποτελεσματικότητα σε εργασία υπό πίεση. Οργάνωση, συνέπεια και ομαδικό πνεύμα. Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης