Post Doctoral researcher (R2)
University of Crete
Heraklion, Greece
πριν από 5 μέρες
source : Euraxess

This project describes the reuse of grape marc as an

alternative management process of solid by-products of winemaking and

at the same time it provides a method for the solution of environmental

pollution of wineries. In order to reduce environmental hazards, an

alternative biotechnology process will be developed on grape marc before

its use as a fertiliser or nutrient product.

Study of physicochemical characteristics of marcs and also of the

products produced by enzymatic digestion.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης