Στέλεχος του Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου
Όμιλος CHB
Greece
πριν από 11 μέρες
source : Kariera.gr
 • Σε ενδιαφέρει να εργαστείς σε ένα δυναμικό και εξελισσόμενο Ελληνικό οργανισμό, πρωτοπόρο στην καινοτομία και στην εξυπηρέτηση πελατών σε ολόκληρο τον κόσμο;
 • Ο όμιλος CHB , με συνεχή πορεία και ανάπτυξη από το 1955 στο χώρο της παραγωγής χυμών φρούτων και με επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αλλά και σε πάνω από 80 διεθνείς αγορές, επιθυμεί να προσλάβει Στέλεχος Ποιοτικού ελέγχου με αποδεδειγμένες ικανότητες επικοινωνίας για πλήρη απασχόληση, με έδρα και τόπο εργασίας το εργοστάσιο του Κουφαλίων.

  Ψάχνουμε για έναν / μία υποψήφιο, που είναι κάτοχος Πτυχίου AEI ή TEI σε ειδικότητες συναφείς με την ανάλυση και τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων ( Χημικού, γεωπόνου, τεχνολόγου τροφίμων κ.

  λπ). Σκοπός της θέσης είναι ο ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής και των αναμίξεων. Η πολύ καλή γνώση του Microsoft Office θεωρείται προαπαιτούμενη και η γνώση της Αγγλικής γλώσσας καθώς και πιθανή προϋπηρεσία στον κλάδο τροφίμων θα εκτιμηθούν.

  Ψάχνουμε για έναν / μία υποψήφιο που τον ενδιαφέρει να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα μέσα σε ένα πολύ δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον, να εστιάζει στο αποτέλεσμα, να λειτουργεί ομαδικά και υπεύθυνα και έτσι να αναπτύσσει ικανότητες και δεξιότητες που θα τον / την βοηθήσουν να εξελιχθεί.

  Μεταξύ άλλων, βασικές αρμοδιότητες της θέσης είναι :

 • Ποιοτικός έλεγχος Α’ ύλης έως τελικού προϊόντος κατά την παραγωγική διαδικασία, καταγραφή όλων των στοιχείων ποιοτικού ελέγχου και ενημέρωση αρμοδίων.
 • Καταχώρηση των μετρήσεων του ποιοτικού ελέγχου σε βάση δεδομένων.
 • Υποστήριξη σε επιθεωρήσεις.
 • Τήρηση ορθής λειτουργίας του χημείου (διακρίβωση των οργάνων του ποιοτικού ελέγχου).
 • Έλεγχος των CCP της παραγωγικής διαδικασίας και τήρηση των εντύπων των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας.
 • Η εταιρία μας προσφέρει ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση, προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο όμιλο και αμοιβή βάσει προσόντων και εμπειρίας.

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο CHB μπορείτε να βρείτε στο

  Αποστολή Βιογραφικού, επιλέγοντας Αίτηση .

  Step 2
  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης