2 Νέες Θέσεις-Τμήμα Marketing
CTG
Thessaloniki, Thessaloniki, Greece
πριν από 5 μέρες
source : CollegeLink

Επιτυχημένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Marketing με διακρίσεις και βραβεύσεις πρόκειται να εντάξει στο δυναμικό της 2 νέους υποψηφίους.

Οι κάτοχοι των θέσεων θα είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό και την αποτελεσματική υλοποίηση των προωθητικών ενεργειών της εταιρείας, όπως και για την οργάνωση-ανάπτυξη διαφημιστικής καμπάνιας.

Η θέση είναι ιδανική για εσάς εάν :

Είστε απόφοιτος σχολών με κατεύθυνση το Marketing και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Έχετε φιλοδοξία και άριστες επικοινωνιακές ικανότητες

Είστε μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης και άμεσα διαθέσιμος

Μέσα από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης (on the job training) σας παρέχουμε τα απαραίτητα εφόδια για τη θέση, ώστε να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρείας και να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις νέες προκλήσεις.

Η αξιολόγηση και η επιλογή θα γίνει μετά από προσωπική συνέντευξη των υποψηφίων σε συνδυασμό με το περιεχόμενο του Βιογραφικού Σημειώματος.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης