Αποθηκάριος - Χειριστής Clark
PHARMAZAC A.E.
Αθήνα
πριν από 3 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Η εταιρεία PHARMAZAC A.E., μια από τις πιο δυναμικές εταιρείες στον χώρο της ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διακίνησης φαρμάκων, αναζητεί συνεχώς έμπειρα άτομα για την στελέχωση των τμημάτων της.

Πιο συγκεκριμένα αναζητεί :

Αποθηκάριο - Χειριστή Clark

κωδ. 00109)

Περιγραφή Θέσης

Ο Αποθηκάριος / Χειριστής Ανυψωτικού Οχήματος τύπου Clark είναι υπεύθυνος για την διαχείριση εισερχομένων φορτίων, την τήρηση των διαδικασιών διαχείρισης εμπορευμάτων και τον χειρισμό οχήματος Clark για την φόρτωση των εμπορευμάτων.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά υποψηφίων

Ο / η υποψήφιος / α για την θέση πρέπει να έχει εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών σε ανάλογη θέση, Πιστοποίηση (Δίπλωμα) για τον χειρισμό ανυψωτικού οχήματος τύπου Clark Δ’ τάξης, να είναι επικοινωνιακός / ή, με διάθεση για εργασία και να γνωρίζει την χρήση Η / Υ.

Ιδανικά η εταιρεία θα προτιμήσει υποψηφίους με εμπειρία σε φαρμακευτική εταιρεία.

Παροχές

Η εταιρεία προσφέρει πακέτο αμοιβής ανάλογο των προσόντων και ιδιωτική ασφάλιση υγείας, άριστο περιβάλλον εργασίας καθώς και την δυνατότητα ανέλιξης σε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Για την εμπιστευτική υποβολή ενδιαφέροντος και βιογραφικού σημειώματος η επικοινωνία θα γίνει μέσω e - mail επιλέγοντας Αίτηση και αναγράφοντας τον κωδικό θέσης ή με fax στο 210-8661262.

undefined

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης