Ανθρώπινο δυναμικό για την COCO-MAT Bike
COCO-MAT
Kifissia, Greece
πριν από 3 μέρες

Μάς πήρε τρία χρόνια αδιάλειπτης έρευνας, αλλεπάλληλων δοκιμών και σκληρής δουλειάς για να φτιάξουμε το καλύτερο ποδήλατο στον κόσμο.

Το καλοκαίρι τού 2016 μετρήσαμε 9058 km με ορθοπεταλιές και πολύ ιδρώτα για να γνωρίσουμε όλα τα χωριά και τις πόλεις τής πανέμορφης πατρίδας μας.

Στις 28 Μαρτίου 2018 ξεκινήσαμε από το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, τη Γαύδο, για να φτάσουμε στις 2 Ιουλίου 2018 στο βορειότερο, το Nordkapp της Νορβηγίας, ποδηλατώντας 12417 km.

Καταστήσαμε το ξύλινο ποδήλατο σύμβολο τής ελληνικής ποιότητας και σκέψης και αυτό που τώρα επιθυμούμε είναι να δούμε την παρέα μας να μεγαλώνει με ομοιοπαθείς .

Με όμοιο πάθος για ζωή, γέλιο και δημιουργία. Μη καπνιστές, αλλά εραστές των αγαθών τού κόπου.

Με ξυλουργούς, μηχανικούς, σχεδιαστές για την ιστοσελίδα μας, διευθυντή παραγωγής, που, όπως εμείς, θα πηγαινοέρχονται στη δουλειά μόνο με ποδήλατο.

Αξιοπρεπείς αποδοχές για όλα τα μέλη τής οικογένειάς μας. Εκτός του βασικού μισθού, ασύγκριτες απολαβές για τα κατορθώματά μας.

Paul Efmorfidis

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο info coco-mat.bike

Στείλτε την αίτηση σας
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Στείλτε την αίτηση σας
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης