Sous Chef
Talent
Athens, Attica, Greece
πριν από 2 μέρες

We are looking for a professional Sous Chef to be the second in command in our kitchen, following our Executive Chef’s specifications and guidelines.

The successful candidate will employ its culinary and managerial skills in order to play a critical role in maintaining and enhancing our customers’ satisfaction.

Responsibilities

Resourcefully solve any issues that arise and seize control of any problematic situation

Help in the preparation and design of all food and drinks menus

Produce high quality plates both design and taste wise

Fill in for the Executive Chef in planning and directing food preparation when necessary

Ensure that the kitchen operates in a timely way that meets our quality standards

Requirements

Understanding of various cooking methods, ingredients, equipment and procedures

Excellent record of kitchen and staff management

Accuracy and speed in handling emergency situations and providing solutions

Familiar with industry’s best practices

Working knowledge of various computer software programs

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης