ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Ν ΚΟΛΥΔΑΣ ΙΚΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
πριν από 11 ώρες
source : Jobseeker

Λογιστική-φοροτεχνική εταιρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναζητά δύο υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης, με αντικείμενο εργασίας ενημέρωση βιβλίων Εσόδων-Εξόδων, Γ κατηγορίας, καταχωρήσεις, αρχειοθέτηση, διεκπεραιώσεις λογιστικών υποθέσεις πελατών στις δημόσιες υπηρεσίες κλπ.

Στο γραφείο μας επικρατεί φιλικό κλίμα, ευγένεια, συνέπεια και συναδελφικότητα. Προηγούμενη εμπειρία στο αντικείμενο θα εκτιμηθεί, καθώς κι η εξοικειωση στη χρήση λογιστικών πακέτων πχ της EpsilonNet, Anaconda μισθοδοσία.

Δεκτοί απόφοιτοι χρηματοοικονομικών σχολών Διοίκησης επιχειρήσεων Εφαρμοσμένης πληροφορικής, με καλή γνώση αγγλικών κ MS Office.

Επιθυμητή Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης