ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΣΙΟΥΦΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Aghios Ioannis Rentis
πριν από 6 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

H Δικηγορική Εταιρεία Σιούφας & Συνεργάτες, η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της, με παρουσία στην Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι, δραστηριοποιείται στην παροχή νομικής υποστήριξης από το 1999.

Στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Ταχύτατα αναπτυσσόμενη με ανθρώπινο δυναμικό 350 υψηλά εξειδικευμένων επαγγελματιών, αναζητά τους ικανότερους και αποτελεσματικότερους υποψηφίους για την κάλυψη θέσης του Προϊστάμενου Λογιστηρίου.

Η θέση αναφέρεται στον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας και έχει τους κάτωθι στόχους :

 • Σωστή ανάπτυξη και διάρθρωση, ορθή τήρηση και εφαρμογή της γενικής λογιστικής και της κοστολόγησης.
 • Τήρηση όλων των απαραίτητων στοιχείων και εφαρμογή των διαδικασιών που προβλέπονται από τα Ε.Λ.Π., τον ΚΦE, τον ΚΦΔ καθώς και τα σχετικά με το εταιρικό δίκαιο και την εργατική νομοθεσία νομοθετήματα του κράτους.
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης