Πρακτική Άσκηση
SingularLogic
Αθήνα Αλ. Παναγούλη & Σινιόσογλου, Ν. Ιωνία, 142 34
πριν από 4 μέρες
 • Βασικά καθήκοντα Είσαι φοιτητής ΑΕΙ / ΤΕΙ και ενδιαφέρεσαι να κάνεις την Πρακτική σου Άσκηση στην εταιρεία μας μέσω της σχολής σου;
 • Η SingularLogic συνεργάζεται με όλα τα ΑΕΙ / ΤΕΙ της χώρας δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές να κάνουν την Πρακτική τους Άσκηση στους παρακάτω τομείς : Ανάπτυξη Λογισμικού Υποστήριξη Πελατών σε Προγράμματα και Εφαρμογές Πληροφορικής Πωλήσεις και Marketing Οικονομικά και Λογιστική Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) Γιατί αξίζει να κάνεις την πρακτική σου σ’ εμάς : Δυνατότητα μελλοντικής συνεργασίας : Κάθε χρόνο μεγάλο μέρος των φοιτητών που κάνουν την Πρακτική τους Άσκηση σε εμάς, προσλαμβάνονται μετά το τέλος της με σύμβαση εργασίας.

  Πραγματικά Projects : Αναλαμβάνεις εξαρχής projects με τον υπεύθυνό σου, μαθαίνοντας πρακτικά το αντικείμενο που σ’ ενδιαφέρει και αποκτώντας εμπειρίες και πραγματική προϋπηρεσία! Networking : Κάνοντας την πρακτική σου στη SingularLogic, μαθαίνεις δίπλα στους καλύτερους, έχοντας τη δυνατότητα να αναπτύξεις περαιτέρω τις δυνατότητες και τις γνώσεις σου.

  Η εμπειρία της Μεγάλης Εταιρείας : Εργαζόμενος στη SingularLogic, γνωρίζεις το πραγματικό περιβάλλον μιας μεγάλης εταιρείας, αποκτώντας τέτοια εμπειρία που θα σε βοηθήσει σε κάθε επόμενο βήμα σου.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης