Εργοδηγός Χωματουργικών Έργων
ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ
Λάρισα, Ελλάδα
πριν από 4 μέρες
source : Jobseeker

Από το η ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε. εξειδικεύεται στην κατασκευή Τηλεπικοινωνιακών έργων, στην παροχή εξειδικευμένων Κατασκευαστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών Συντήρησης Κτιρίων & Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Το τμήμα Σταθερής Τηλεφωνίας της ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε. προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών συντήρησης, επέκτασης και εκσυγχρονισμού τηλεπικοινωνιακών υποδομών.

Επισκόπηση του ρόλου : Ο εργοδηγός των χωματουργικών έργων θα αναλάβει την οργάνωση και τον συντονισμό των εργασιών, την επίβλεψη των συνεργείων στα εργοτάξια και θα έχει ουσιαστικό ρόλο στην ολοκλήρωση του έργου.

Προφίλ υποψηφίου : Απόφοιτος Τεχνολογικού Ιδρύματος ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Εμπειρία σε δημόσια ή ιδιωτικά έργα δικτύων (κοινής ωφέλειας, οδοποιία κ.

α)Ικανότητα διαχείρισης συνεργείων.Ικανότητα ανάγνωσης σχεδίων.Ικανότητα λήψης γρήγορων αποφάσεων & επίλυσης προβλημάτων .

Επικοινωνιακές Δεξιότητες.Δυνατότητα Μετακίνησης έκτος έδρας για την εκτέλεση έργων. Αρμοδιότητες : Συντονισμός εργασιών σύμφωνα με τις προτεραιότητες και τα σχέδια.

Εκπόνηση προγράμματος εργασιών και παρακολούθηση παρουσιών του συνεργείου.Ανάθεση γενικών και καθημερινών καθηκόντων.Επίβλεψη εργατών.

Εξασφάλιση της τήρησης όλων των μέτρων ασφαλείας του εργοταξίουΕπίβλεψη της χρήσης μηχανημάτων και εξοπλισμού.Καθημερινή αναφορά προόδου στους μηχανικούς.

Τι προσφέρουμε : Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων και εμπειρίας.Δυναμικό εργασιακό περιβάλλον με ευκαιρίες εξέλιξης και σταδιοδρομίας.

Ευκαιρία εργασίας σε εξειδικευμένα έργα Τηλεπικοινωνιών

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης