Υπεύθυνος/η Διαχείρισης Εξερχομένων Κλήσεων
RANDSTAD HELLAS AE
Μεταμόρφωση, Greece
πριν από 6 μέρες
source : Careernet.gr
 • Θέλεις να γίνεις μέλος μιας από τις πιο εξωστρεφείς Ελληνικές και βραβευμένες εταιρείες ηλεκτρικών ειδών ως ;Θεωρείς τον εαυτό σου αρκετά ενθουσιώδη,ευγενικό και επικοινωνιακό με διάθεση στην προώθηση νέων προϊόντων για να είσαι ο / η επόμενος / η υπεύθυνος / η διαχείρισης εξερχομένων κλήσεων σε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ηλεκτρικών ειδών;
 • Εάν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ναι, κάνε την αίτηση σου τώρα και άρπαξε την ευκαιρία να εργαστείς ως υπεύθυνος / η διαχείρισης εξερχομένων κλήσεων σε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ηλεκτρικών ειδών.

  Μην ξεχνάς, οι client services recruiters της Randstad σε προσκαλούν να συμμετάσχεις στο online chat event που πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη από τις 16 : 00μμ έως τις 17 : 00μμ.

  για όλες τις θέσεις εργασίας μας. !"

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης