Ζαχαροπλάστες Β’ & Γ’
Porto Angeli
Ρόδος, Ελλάδα
πριν από 4 μέρες
source : Jobseeker

Το Porto Angeli Beach Resort αναζητά Ζαχαροπλάστες Β’ & Γ για το 5* ξενοδοχειακό του συγκρότημα στα Στεγνά Αρχαγγέλου στη Ρόδο, για την σεζόν .

Απαραίτητα προσόντα : Πτυχίο ΖαχαροπλάστηΠροϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε εστιατόριο ή σε μεγάλο ξενοδοχείοΕυελιξία και προσαρμοστικότητα σε απαιτητικές καταστάσειςΟμαδικό πνεύμα και ικανότητα συνεργασίαςΓνώση και σεβασμός σε Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας καθώς και σε πρότυπα παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφώνΠαροχές : Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχώνΕκπαίδευση σε υψηλά στάνταρ παροχής υπηρεσιών και προοπτικές εξέλιξηςΕργασία σε ένα ευχάριστο, δυναμικό και αναπτυσσόμενο επαγγελματικό περιβάλλονΔιατροφή και στέγαση για όσους δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Ρόδου Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης