οδοντίατρος (M/F) - Dentego - Le Pirée
National Dentego
Kallithea
πριν από 4 μέρες

Ζήστε την περιπέτεια της Dentego στη Γαλλία!Αποκτήστε μια εξαιρετική επαγγελματική εμπειρία στην νούμερο 1 οδοντιατρική κλινική στη Γαλλία!Γίνετε μέλος της Dentego, της κλινικής μας, με περισσότερα από 75 κέντρα σε όλη τη Γαλλία.

Θα εργαστείτε σε μια ομάδα, στην οποία ανήκουν : - Διευθυντής που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των ομάδων- Συντονιστής που είναι υπεύθυνος για όλο το διοικητικό τμήμα του κέντρου- Βοηθοί που πλαισιώνουν τους οδοντιάτρους μας.

 • Γραμματείς που οργανώνουν τα ραντεβού.Για τους επαγγελματίες της, η Dentego παρέχει : - Βοήθεια σε θέματα γλώσσας και γραφειοκρατίας στη Γαλλία- Βοήθεια εύρεσης οικείας- Βέλτιστες συνθήκες εργασίας- Συνεχής εκπαίδευση για εξειδικεύσεις- Διευκόλυνση ενσωμάτωσης στα κέντρα- Κέντρα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα- Ευέλικτο πρόγραμμα εργασίας- Μισθολογική σύμβαση με ελκυστική αμοιβή : ποσοστό κύκλου εργασιών από 27,5% σε 30% με εγγυημένο ελάχιστο ακαθάριστο μισθό € 3.
 • 500 για τους πρώτους τρεις μήνες.Έχετε πτυχίο οδοντιατρικής από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης;Έχετε βασικό επίπεδο γαλλικών (A2 / B1) και είστε έτοιμοι να το βελτιώσετε;
 • Η περιπέτεια αυτή σας δελεάζει;Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης