Χειριστής Ακτινολογικών Μηχανημάτων
ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ
Νομός Αττικής
πριν από 3 ώρες
source : Skywalker

Ο όμιλος εταιριών υγείας Βιοϊατρική στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του

επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό του

Χειριστή Ακτινολογικών Μηχανημάτων

Κωδικός : ΤΕΧ-0619

για τη στελέχωση τμημάτων κλασικού ακτινολογικού,

αξονικού και μαγνητικού τομογράφου.

Απαραίτητα προσόντα και ικανότητες :

 • Πτυχίο ΤΕΙ Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας ή πτυχίο ΙΕΚ βοηθού ακτινολόγου (με πιστοποιητικό επάρκειας γνώσεων και κατάρτισης σε θέματα ακτινοπροστασίας ΕΟΠΠΕΠ)
 • Επιθυμητή η προηγούμενη εργασιακή εμπειρία
 • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
 • Γνώση Η / Υ
 • Δυνατότητα απασχόλησης σε ευέλικτα ωράρια / βάρδιες
 • Προσφέρονται :

 • Συνεχής εκπαίδευση
 • Προοπτικές εξέλιξης σε ένα σύγχρονο και αξιοκρατικό περιβάλλον
 • Άριστες συνθήκες εργασίας
 • Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό

  τους σημείωμα, αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης.

  Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

  Με την αποστολή του βιογραφικού σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη τόσο της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, όσο και για άλλες θέσεις, τρέχουσες ή μελλοντικές, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας όπως αποτυπώνονται στο βιογραφικό σας σημείωμα.

  Ο όμιλος εταιριών υγείας Βιοϊατρική θα διατηρήσει το βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο είκοσι τεσσάρων (24) μηνών και θα αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον.

  Μετά την πάροδο των είκοσι τεσσάρων (24) μηνών το βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία του ομίλου εταιριών υγείας Βιοϊατρική.

  Εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να περιλαμβάνεστε στη διαδικασία αξιολόγησης, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το βιογραφικό σας ανανεωμένο, ακόμα και στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια θέση προς κάλυψη.

  Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του βιογραφικού σας από τα αρχεία του ομίλου εταιριών υγείας Βιοϊατρική σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή αποστέλλοντας σχετικό e-

  mail στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (DPO) της εταιρίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο ακολουθήστε τον σύνδεσμο .

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης