Sous Chef
MYST BOUTIQUE HOTEL
Θήρας
πριν από 7 μέρες
source : Skywalker

As our Sous Chef you will :

  • Estimate and communicate daily production needs
  • Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
  • Have knowledge of all standard procedures and policies pertaining to food preparation, receiving, storage and sanitation
  • Respond appropriately to guests’ needs during the hours of operation
  • Have the ability to support the control of food cost
  • Be able to clearly define productivity standards with quality requirements and methods required to obtain them
  • Check that all food orders are at the correct level and do not surpass the stocks which are required
  • To be successful in this role you will have :

  • Minimum of 4 years’ experience in the sector
  • Ability to speak, write and converse freely in both Greek and English
  • A culinary degree
  • Good hygiene knowledge and HACCP Standards
  • High energy, ability to work under pressure, good organizational skills and interpersonal skills
  • Atlantis group offers :

  • Οn going training opportunities
  • Accommodation in the vicinity of the hotels
  • Meals within the premises
  • Working uniform
  • Step 2
    Υποβάλετε αίτηση
    Προσθήκη στα αγαπημένα
    Κατάργηση από τα αγαπημένα
    Υποβάλετε αίτηση
    Το e-mail μου
    Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
    Συνέχεια
    Φόρμα αίτησης