Μαία για ένα παιδί ηλικίας 5 μηνών, Νέο Ψυχικό
Nannuka.com
Νέο Ψυχικό, GR
πριν από 2 μέρες

Πρόκειται για κοριτσάκι πέντε μηνών και οχτάωρη τετραήμερη απασχόληση, στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, πολύ κοντά στην Λ. Κηφισίας και εύκολα προσβάσιμη από τα ΜΜΜ.

Η ενδιαφερόμενη κοπέλα θέλουμε να ψυχαγωγεί το παιδί(διάβασμα βιβλίων, τραγουδάκια, παιχνίδια), να το κάνει βόλτες με το καρότσι στην περιοχή όταν το επιτρέπει ο καιρός.

Να ετοιμάζει τις τροφές της, φρούτα, ριζάλευρο κλπ. Επίσης να σιδερώνει τα ρούχα της μικρής. Σε περίπτωση παραπάνω ωρών εργασίας ή Σ / Κ θα δίνεται παραπάνω αμοιβή.

Σημαντική σημείωση : Μέχρι τον Ιανουάριο χρειαζόμαστε την κοπέλα 2 με 3 φορές την εβδομάδα και από 3 ώρες την ημέρα. Από εκεί και έπειτα ισχύει το 8ωρο / 4μέρες την εβδομάδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης