ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
NOVA REAL ESTATE
Αθήνα
πριν από 5 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο και αναπτυσσόμενο περιβάλλον που η διαχείριση ακινήτων και οι μεσιτικές υπηρεσίες προσελκύουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον και σε μια χώρα που έχει τεθεί στο στόχαστρο εταιρειών και επενδυτικών funds από όλο τον κόσμο, η NOVAREALESTATE αποτελεί ένα μεγάλο όμιλο διαχείρισης ακινήτων και μεσιτικών υπηρεσιών που εξελίσσεται ταχύτατα και επεκτείνει τις δραστηριότητες αποτελεσματικά, με αξιοπιστία και συνέπεια.

Η 20ετής επιτυχημένη παρουσία μας στην αγορά των ακινήτων μας καθιστούν μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου στη χώρα μας.

Με περισσότερους από 200 συνεργάτες εξυπηρέτησης καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας με ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες (εκτιμήσεις,νομικές υπηρεσίες, τεχνικές υπηρεσίες, ανακαινίσεις,μεσιτικές υπηρεσίες)

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που περιλαμβάνει ακίνητα μεγάλου εύρους και δυναμικής σχεδόν στο σύνολο της χώρας, μεγάλο πελατολόγιο αγοραστών, υψηλής τεχνολογίας σύστημα διαχείρισης πελατών, άριστο εργασιακό περιβάλλον, συνεχής εκπαίδευση, υποστήριξη με σύγχρονα εργαλεία marketing και διαφήμισης, ενημέρωση για όλα τα νέα στο χώρο του realestate.

Με ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και κινήτρων, δίνουμε τη δυνατότητα υψηλών απολαβών αλλά και προοπτικές εξέλιξης σε ένα περιβάλλον που αναπτύσσεται ραγδαία.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης