Ενίσχυση Ανθρώπινου Δυναμικού
Persistence Marketing
Αθήνα
πριν από 3 μέρες
source : Careernet.gr

Ενίσχυση Ανθρώπινου Δυναμικού

Η εταιρεία μας, που έχει ως κύρια αντικείμενά της την παροχή συμβουλών σε θέματa Marketing, feedback και προώθησης πωλήσεων για λογαριασμό μεγάλων πελατών αναζητά νέους για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Στην εταιρεία μας, ο υποψήφιος θα συναντήσει ένα άκρως επαγγελματικό και σταθερό περιβάλλον. με ευκαιρίες προσωπικής ανέλιξης, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και θα έχει Ατομικό business coaching από κορυφαία στελέχη του χώρου.

Στόχος μας είναι μέσω της εκπαίδευσης που παρέχεται από ικανά και άρτια εκπαιδευμένα στελέχη, να προσφέρονται στους νέους συνεργάτες όλα τα εφόδια για να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν και οι ίδιοι, σε ικανά στελέχη πωλήσεων!

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι είναι : απόφοιτοι σχολών Marketing / Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι γνώστες του αντικειμένου και διαθέτουν οργανωτικές, ηγετικές ικανότητες και επαγγελματική νοοτροπία.

Αποστολή βιογραφικών έως και την Δευτέρα 30 Αυγούστου όπου θα γίνει και η αξιολόγηση των υποψηφίων.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης