Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας & Ποιοτικού Ελέγχου - Νέα Σάντα, Κιλκίς
PEOPLE AT WORK
Κιλκίς
πριν από 1 μέρα
source : Skywalker

Η peopleatwork-hellas είναι ο αποτελεσματικός συνεργάτης των εταιριών σε θέματα στελέχωσης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού τους, το γραφείο-boutique που μπορεί να εστιάζει στις ανάγκες των εταιριών και των υποψηφίων και να τις καλύπτει με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Ο πελάτης μας είναι εταιρία παραγωγής κι εμπορίας οικοδομικών υλικών με πωλήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο πλαίσιο της αποτελεσματικής λειτουργίας της εταιρίας, αναζητείται κατάλληλος / η υποψήφιος / α για να καλύψει άμεσα την παρακάτω θέση με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς :

Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας & Ποιοτικού Ελέγχου

κωδ. : QΑΚ-22 )

Το έργο : η αποτελεσματική οργάνωση, επίβλεψη, διαχείριση και ο συντονισμός του ποιοτικού ελέγχου της παραγωγής σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τα σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία, καθώς και οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη συνεχή επικαιροποίηση και ανανέωση των πιστοποιήσεων.

Προδιαγραφές θέσης :

 • Πτυχίο Μηχανικού (Μηχανολόγου, Ηλεκτρολόγου, Πολιτικού, Διοίκησης Παραγωγής), Χημικού, Επιστήμης Υλικών ή συναφές
 • Απαραίτητη η προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε καθήκοντα ποιοτικού ελέγχου και τήρησης συστήματος ποιότητας, με καλή γνώση των συστημάτων 9001, 14001, 26000, 45001
 • Καλή γνώση αγγλικών (γραφή, ανάγνωση, επικοινωνία)
 • Οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες
 • Ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας με την ομάδα παραγωγής
 • Δυνατότητα αυτόνομης μετακίνησης στον χώρο εργασίας
 • Επαγγελματισμός και εργατικότητα
 • Οι υποψήφιοι / ες που πληρούν τις προϋποθέσεις καλούνται να αποστείλουν άμεσα το βιογραφικό τους σημείωμα (με φωτογραφία σε επαγγελματικό ύφος) στο careers peopleatwork-hellas.

  gr , αναγράφοντας των κωδικό της θέσης.

  Ενημερώνουμε τους / τις υποψήφιους / ες πως, κατά τη διαδικασία υποβολής βιογραφικών σημειωμάτων και αξιολόγησης των υποψηφίων, ζητείται η συναίνεσή τους για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων και την πιθανή προώθησή τους στην ενδιαφερόμενη εταιρία.

  Όλοι / ες οι υποψήφιοι / ες θα λάβουν απάντηση και

  θα αντιμετωπισθούν με εχεμύθεια και επαγγελματισμό.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης