Υπάλληλοι Αποθήκης Μαγούλα – Ασπρόπυργος
ACTIONLINE
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 2 μέρες
source : Jobseeker

Η Actionline αναζητά για μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες Ηλεκτρονικών ειδών , Υπαλλήλους Αποθήκης, για την περιοχή της Μαγούλας & του Ασπρόπυργου.

Εάν σε ενδιαφέρει να ενταχθείς στο χώρο των LogisticsΈχεις όρεξη να εξελιχθείς σε μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία τότε αυτή η θέση είναι για εσένα! O Ιδανικός Υπάλληλος Αποθήκης έχει : Δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιεςΒασικές γνώσεις Η / Υ (θα εκτιμηθούν)Γνώση RF Scanner ή Voice Picking (επιθυμητή)Όρεξη για εργασία και ομαδικό πνεύμαΣυναδελφικότητα και ομαδικότητα Αρμοδιότητες : Επεξεργασία, συσκευασία και αποστολή παραγγελιών με ακρίβειαΠραγματοποιεί λεπτομερή έλεγχο (ποιοτικό & ποσοτικό) των εμπορευμάτων.

Συλλέγει παραγγελίες με την χρήση συστήματος φωνητικής εντολής (voice picking)Γνώση χειρισμού ασύρματου φορητού τερματικού (scanner)Τήρηση όλων των κανονισμών της εταιρείας για την ασφάλεια και την υγεία Παροχές : Βασικός μισθός & συνέπεια στην μισθοδοσίαΑσφάλιση ΙΚΑΠενθήμερη απασχόληση Δευτέρα Σάββατο με 1 ρεπόΚυλιόμενες βάρδιες εργασίας ( 07 : 30-15 : 30, 15 : 30-22 : 30, 22 : 30-06 : 30)Παροχή μετακίνησης με εταρικό λεωφορείο από κεντρικά σημεία της ΑθήναςΑπόκτηση γνώσεων και εμπειρίαςΕξαιρετικό εργασιακό κλίμαΕυκαιρία σταδιοδρομίας σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑCTIONLINE, θα επικοινωνήσει με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης