ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕΡΒΙΣ
Konecranes
Thessaloniki, GR
πριν από 2 μέρες

Στην Konecranes πιστεύουμε ότι η εξαιρετική εμπειρία πελάτη χτίζεται πάνω στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το όνομα Konecranes -άνθρωποι αφοσιωμένοι στον να παρέχουν στους πελάτες μας ανυψωτικό εξοπλισμό και υπηρεσίες που ανυψώνουν τις επιχειρήσεις τους.

Οτιδήποτε κάνουμε, το κάνουμε με πάθος. Αυτό είναι που κάνει την Konecranes ένα μοναδικό χώρο εργασίας.

Προκειμένου να ενδυναμώσουμε την ομάδα μας στην Ελλάδα, αναζητούμε έναν / μια έμπειρο προκειμένου να έρθει στην ήδη επιτυχημένη ομάδα των τεχνικών πεδίου μας.

Η ομάδα μας αυτή δραστηριοποιείται στην επισκευή, συντήρηση και παροχή υπηρεσιών στους ανυψωτικούς εξοπλισμούς των πελατών μας, στα συμβόλαια επιθεώρισης, σε έργα εκσυγχρονισμού των εξοπλισμών (refurbishment and modernisation projects), σε εγκαταστάσεις, ελέγχους και πιστοποιήσεις γερανογεφυρών και βαρούλκων στη Νότια Ελλάδα με έδρα την Αθήνα.

Τα παρακάτω προσόντα απαιτούνται από τον / την υποψήφιο :

 • Ιδανικά, θα πρέπει να είναι διαθέσιμος για εκπαίδευση και πλήρως εξοικειωμένος με ηλεκτρικά και μηχανικά ζητήματα
 • Επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη η εμπειρία σε γερανογέφυρες και βαρούλκα, καθώς θα προσφερθεί πλήρης εκπαίδευση πάνω στο προϊόν
 • Καλή χρήση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική)
 • Καλές διαπροσωπικές δεξιότητες, καθώς θα υπάρχει εκτεταμένη επαφή με τους πελάτες
 • Αναμένεται ιδιαίτερη αίσθηση της ασφάλειας
 • Θα πρέπει να υπάρχει η σωματική δυνατότητα για εργασία σε ύψος
 • Προθυμία για εργασία επιπλέον ώρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά και των Σαββατοκύριακων
 • Κάτοχος διπλώματος οδήγησης σε ισχύ
 • Η Konecranes είναι αφοσιωμένη στην προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων της και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η εν λόγω θέση εργασίας περιλαμβάνει μια σειρά από οφέλη για τον εργαζόμενο, όπως εταιρικό όχημα, εταιρική ενδυμασία και κινητό τηλέφωνο, τα οποία παρέχονται.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης