Υπεύθυνος πωλήσεων και επιστημονικής υποστήριξης διαγνωστικών ιατρικών ειδών με έδρα την Θεσσαλονίκη
LAGIOS DIAGNOSTICS
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία-Θεσσαλονίκη, GR
πριν από 3 μέρες
source : Kariera

Εταιρία προμήθειας αναζητεί υπεύθυνο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης για την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Ο υποψήφιος πρόκειται να αναλάβει την προώθηση διαγνωστικών συσκευών και αντιδραστηρίων στα Μικροβιολογικά εργαστήρια και Διαγνωστικά κέντρα της Βορείου Ελλάδος καθώς και την πρώτου βαθμού υποστήριξη της πελατειακής βάσης.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει :

 • Πτυχίο ΤΕΙ ΑΕΙ τεχνικής κατεύθυνσης με κατά προτίμηση εξειδίκευση σε προϊόντα βιοτεχνολογίας ή εναλλακτικά πτυχίο βιολογίας, χημείας, βιοχημείας ή αντίστοιχο συναφές εργαστηριακής εξειδίκευσης.
 • Εμπειρία πωλήσεων διαγνωστικών προϊόντων στον χώρο των μικροβιολογικών εργαστηρίων του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα τουλάχιστον δύο ετών.
 • Επιθυμητή εμπειρία τεχνικής ή / και επιστημονικής υποστήριξης αναλυτικών συστημάτων ή εν γένει ιατρικών συσκευών
 • Η εταιρεία παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο παροχών, τον απαραίτητό ατομικό εξοπλισμό και αυτοκίνητο.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης