Υπάλληλος Υποστήριξης Εφαρμογών – Μηχανογράφος
MPDO Management Consultants P.C.
Πάτρα, Δυτική Ελλάδα, GR
πριν από 4 μέρες
source : Kariera

H MPDO , μία σύγχρονη εταιρεία συμβούλων διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες χρηματοοικονομικής διαχείρισης, οργανωτικής και λειτουργικής αναδιάρθρωσης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, αναζητά για λογαριασμό πελάτη της , ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο που δραστηριοποιείται Υπάλληλο Υποστήριξης Εφαρμογών Μηχανογράφο για την υποστήριξη του τμήματος ΙΤ των κεντρικών γραφείων της εταιρίας στην Πάτρα.

Υπάλληλος Υποστήριξης Εφαρμογών Μηχανογράφος (Κωδικός αναφοράς IT 0001)

Η θέση αφορά τη διαχείριση των πληροφοριακών υποδομών της εταιρείας και ο ιδανικός υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και την ανάπτυξη και υποστήριξη των υφιστάμενων customized εφαρμογών.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης