Μηχανολόγος ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΕΙ /ΤΕΙ
ΕΞΥΠΠ ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ
Αθήνα, GR
πριν από 4 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Η ΕΞΥΠΠ ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης, ζητεί για την περιοχή της ΑΤΤΙΚΗΣ

Μηχανολόγο ή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΑΕΙ / ΤΕΙ για πλήρη απασχόληση ως Τεχνικός Ασφαλείας

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να είναι να πληροί τις κατωτέρω προϋποθέσεις :

 • Να διαθέτει εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών
 • Να διαθέτει εργασιακή εμπειρία σε θέματα ασφάλειας εργασίας τουλάχιστον 3 ετών
 • Να είναι κάτοχος ΙΧ
 • Η εργατικότητα, η ικανότητα ενασχόλησης με διαφορετικά αντικείμενα , οι επικοινωνιακές δεξιότητες και η δυνατότητα λήψης απόφασης είναι απαραίτητα στοιχεία πλήρωσης της συγκεκριμένης θέσης
 • Τέλος απαραίτητη Άριστη γνώση Αγγλικών και Η / Υ.
 • Αποστολή βιογραφικών μέσω e-mail κωδ. θέσης ΤΑ - 036

  Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια. Με την υποβολή των βιογραφικών σας στοιχείων στην ηλεκτρονική φόρμα για υποβολή βιογραφικών της ιστοσελίδας kariera.

  gr ως απάντηση σε αγγελία, δηλώνετε στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ ( : η Εταιρεία ) πως αποδέχεστε και συγκατατίθεστε στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διαθέσατε στην Εταιρεία ( τα Δεδομένα ) έχοντας προηγουμένως ενημερωθεί απο την ιστοσελίδα μας για την Πολιτική Προστασίας των Δεδομένων που τηρεί η Εταιρεία βάσει του Γενικού Κανονισμού ΕΕ / 2016 / 679 , τα δικαιώματά σας και ειδικότερα το δικαίωμα ανάκλησης και την άσκησή τους με αίτημα στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της εταιρίας, τη διατήρηση των δεδομένων για 24 μήνες από τη λήψη τους αποκλειστικά προς την εξυπηρέτηση του σκοπού της εξεύρεσης εργασίας καθώς και την διαβίβαση των δεδομένων εντός των εταιρειών του ομίλου Σαμαρά και στους παρόχους υπηρεσιών υποστήριξης δικτύων και μηχανογράφησης.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης