Υπεύθυνος Αποθήκης & Διανομής
Δ/Δ
Ανθούσα
πριν από 4 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Εταιρία εισαγωγών και εμπορίας κατασκευαστικών υλικών αναζητά Υπεύθυνο Αποθήκης & Διανομής :

Γενική Περιγραφή Θέσης

Ο Υπεύθυνος Αποθήκης & Διανομής θα πρέπει να επιβλέπει και να τηρεί όλες τις διαδικασίες, πρακτικές και ελέγχους, που απαιτούνται για τη σωστή παραλαβή, τακτοποίηση, χωροταξία, αποθήκευση και διακίνηση των υλικών / προϊόντων που φυλάσσονται και διακινούνται από και προς την αποθήκη.

Οι καθημερινές δραστηριότητές είναι ο καταμερισμός εργασιών στους υπαλλήλους της αποθήκης, η παραλαβή των εμπορευμάτων της αποθήκης και η έγκαιρη , ορθή δρομολόγηση και παράδοση των παραγγελιών προς τους πελάτες.

O κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να ενεργεί πάντα με στόχο την βελτίωση και την υψηλή απόδοση της λειτουργίας του τμήματος Logistics πάντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Προσόντα και δεξιότητες

Αποδεδειγμένη εμπειρία διοίκησης ομάδων εργασίας

Εργασιακή εμπειρία σε σύγχρονη μηχανογραφημένη αποθήκη & διανομή

Άριστος χειριστής μηχανογραφικών προγραμμάτων WMS & ERP

Τελειόφοιτος σχετικής σχολής ΤΕΙ ή άλλης .

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης