Έναν/Μία (1) Πωλητή/τρια προϊόντων Μοριακής Βιολογίας-Βιοτεχνολογίας, πεδίο ευθύνης την αγορά της Κρήτης (Κωδ: MD_SEP-CRETE-20)
ΑΝΤΙΣΕΛ Αφοί Α. Σελίδη Α.Ε.
Iraklio
πριν από 1 μέρα
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Η ΑΝΤΙΣΕΛ είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές επιστημονικού εξοπλισμού στον Ελληνικό χώρο. Για περισσότερο από 52 χρόνια προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας σε εκπαιδευτικά και ερευνητικά κέντρα, βιομηχανικές μονάδες, εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, εργαστηριακές και κλινικές μονάδες νοσοκομείων, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης η ΑΝΤΙΣΕΛ επιθυμεί να προσλάβει :

Έναν / Μία (1) Πωλητή / τρια για το τμήμα πωλήσεων προϊόντων Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας με πεδίο ευθύνης την αγορά της Κρήτης

Κωδ : MD SEP - CRETE -20)

Απαραίτητα προσόντα

 • Πτυχίο Βιολογίας, Μοριακής Βιολογίας ή Χημείας
 • Εμπειρία στον χώρο των Πωλήσεων, αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό
 • Άριστη ικανότητα επικοινωνίας
 • Επαγγελματισμός και ομαδικότητα
 • Δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και κατοχή διπλώματος οδήγησης
 • Άριστη γνώση Αγγλικών, αποδεδειγμένη ευχέρεια χρήσης Η / Υ
 • Η εταιρία προσφέρει : Φιλικό εργασιακό περιβάλλον, Συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση, Άριστες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.

  Πληροφορίες :

  Αποστολή βιογραφικών στο email : Για να στείλετε τo βιογραφικό σας κάντε κλικ εδώ , με αναφορά του κωδικού αγγελίας (MD SEP-CRETE-20)

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης