Νηπιαγωγός για 2 παιδιά, Χολαργός
Nannuka.com
Χολαργός, GR
πριν από 17 ώρες

Αναζητω παιδαγωγό (νέα κοπέλα ηλικίας 20-35 ετών) για την δημιουργική απασχόληση 2 παιδιών (3 ετών και 1,5 έτους). Το πρώτο παιδάκι πηγαίνει παιδικό σταθμό και χρειάζεται η παραλαβή του από το σχολειο( πολύ κοντά στο σπίτι μας) γύρω στις 13 : 00.

Το ωράριο εργασίας είναι 8 : 00 με 18 : 00 καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή ) εκτός μιας ημέρας που θα γίνει κατόπιν συνεννόησης που θα είναι 8 : 00-

20 : 00. Μεςα στο διάστημα αυτό θα πρέπει να διεκπεραιώνονται όλες οι οικιακές εργασίες που αφορούν αποκλειστικά τα παιδιά.

Επιθυμητές οι συστάσεις και η γνώση αγγλικών. Υπάρχει δυνατότητα αύξησης του μισθού αναλόγως της απόδοσης. Ενδιαφερόμαστε για μια νέα και υπεύθυνη κοπέλα που θα της εμπιστευτούμε τα παιδιά μας αλλά και για μια συνεργασία που θα έχει διάρκεια καθώς τα παιδιά είναι μικρά και θα χρειαστούμε για αρκετό ακόμα καιρό βοήθεια

Στείλτε την αίτηση σας
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Στείλτε την αίτηση σας
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης