Υπάλληλοι Back Office
Tzambaspiti.gr
Athens, Athens, Greece
πριν από 4 μέρες
source : CollegeLink

Αποστολή μας

Στο Tzambaspiti . gr ο πελάτης είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Φροντίζουμε κάθε φορά που αγοράζει προϊόντα η διαδικασία να γίνει απλά και γρήγορα , όταν τα χρησιμοποιήσει να τα χαρεί και να τα απολαύσει και όταν το θελήσει και για ότι χρειάζεται να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια .

Θέλουμε αυτή την φιλοσοφία εξυπηρέτησης που εμείς αποκαλούμε 360Ο Ολική Εξυπηρέτηση να την προσφέρουμε σε όλους και αναζητάμε άτομα που θα μας βοηθήσουν με την ικανότητα τους να το πετύχουμε.

Κάθε μέρα

Ασχολούμαστε με ενημερώσεις παραστατικών και στοιχείων στο εμπορικό πρόγραμμα ERP και στο λειτουργικό του E-shop όπως και με την επεξεργασία και παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων στο excel .

Φροντίζουμε για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των αποθεμάτων με τον προγραμματισμό των παραγγελιών, των παραλαβών και των παραδόσεων σε επικοινωνία με τους προμηθευτές και αντίστοιχα με τους πελάτες.

Υποστηρίζουμε την κα

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης