Διανομέας Δεμάτων (με μηχανή)
WORKSHOP
Chalandri
πριν από 12 ώρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

H WORKSHOP είναι ένα Fashion Brand που δραστηριοποιείται δυναμικά και αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό στο χώρο της ένδυσης και υπόδησης.

Πιστεύουμε σε μια ομάδα που είναι δυναμική, έχει κίνητρα και αναπτύσσεται συνεχώς. Αν σας αρέσει να μοιράζεστε τις ευθύνες με άλλους, να συμβάλετε με τις γνώσεις σας και σας ενδιαφέρει τόσο η επαγγελματική όσο και η προσωπική σας εξέλιξη, τότε είστε ένας από εμάς.

Επιθυμούμε να εντάξουμε στην ομάδα μας έναν Εξωτερικό Διανομέα για πενθήμερη εργασία, πλήρους απασχόλησης, στο κατάστημα της εταιρείας, στο Χαλάνδρι.

Ο ιδανικός υποψήφιος είναι νέος έως 35 χρονών, με όρεξη για εργασία, επαγγελματικό παρουσιαστικό και ευχάριστη θετική προσωπικότητα.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης