Υπαλλήλοι Καταχώρησης Λογιστηρίου
Actionline
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 3 μέρες
source : Jobseeker

Η ACTIONLINE, εταιρεία επιλογής προσωπικού, αναζητά για εργασία σε Χρηματοπιστωτικό Οργανισμό στην Αθήνα για project 6μηνης διάρκειαςΥπαλλήλους καταχώρησης ΛογιστηρίουΠεριγραφή θέσης : Kαταχώρηση τιμολογίων και φορολογικών παραστατικώνΛογιστικές εγγραφές Απαραίτητα προσόντα : Απόφοιτος Α.

Ε.Ι / Τ.Ε.Ι. οικονομικής ή λογιστικής κατεύθυνσηςΕργασιακή εμπειρία ή πρακτική σε λογιστήριο 6 εως 12 μήνεςΠολύ καλή γνώση H / Y(MS Office) και ιδιαιτέρως στο ExcelΕξοικείωση με λογιστικά προγράμματαΚαλή γνώση Αγγλικής γλώσσαςΟργανωτικότητα και προσοχή στην λεπτομέρεια Παροχές εταιρίας : Σταθερές μικτές μηνιαίες αποδοχές € με ασφάλισηΠενθήμερη απασχόλησηΕργασία σε εγκαταστάσεις τράπεζας στην περιοχή ΑμπελόκηποιΗ ΑCTION LINE θα επικοινωνήσει μόνο με τους υποψηφίους που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα και θα τηρηθεί αυστηρά εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για την θέση εργασίας, μπορούν να αποστείλουν το

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης