ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
ARARAT
Athens
πριν από 12 μέρες
source : Jobseeker.gr

Περιγραφή της Οργάνωσης :

Το Ararat είναι μια Μ.Κ.Ο που γεννήθηκε από ένα δια-βαλκανικό πρόγραμμα Caritas για την κοινωνική οικονομία και την αλληλεγγύη (ELBA) και αποσκοπεί στην εξάπλωση της ιδέας της αλληλεγγύης και του υπεύθυνων ταξιδιών, μέσω της ευαισθητοποίησης των επισκεπτών, του τοπικού πληθυσμού και της προσφοράς ταξιδιωτικών υπηρεσιών με επίκεντρο τα θέματα της αλληλεγγύης.

Το γραφείο της οργάνωσης Ararat βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Αρμενικής Καθολικής Εκκλησίας στην Αθήνα. Η Αμκε Ararat συμμετέχει στην κάλυψη του συνόλου των υπηρεσιών που παρέχονται στους επισκέπτες κατά την υλοποίηση του ταξιδιού τους και περιλαμβάνουν τις παρακάτω διαδικασίες :

1) Προετοιμασία επισκεπτών : Περιλαμβάνει την επικοινωνία, την παροχή πληροφοριών, την κράτηση καταλύματος καθώς και άλλες λεπτομερείς του ταξιδιού τους (μέσω email, τηλεφώνου & skype).

2) Προγραμματισμός ταξιδιού : Περιλαμβάνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, σχεδιασμένο για κάθε ταξίδι χωριστά, όπως αυτό συμφωνείται μαζί με κάθε ομάδα / ταξιδιώτη.

3) Υποδοχή : Περιλαμβάνει την υποδοχή των ταξιδιωτών, την παροχή πρακτικών πληροφοριών, ενός εγχειριδίου για τον τουρισμό αλληλεγγύης στην Ελλάδα, καθώς και την τοποθέτηση των ταξιδιωτών σε ξενώνες φιλοξενίας.

4) Υλοποίηση : Περιλαμβάνει την παροχή πληροφοριών σχετικά με τις διαφορετικές πτυχές του προγράμματος και την συνοδεία των επισκεπτών προς τις δράσεις / δραστηριότητες επιλογής τους.

5) Αξιολόγηση και αποχαιρετισμός : Περιλαμβάνει μια προσωπική αξιολόγηση και συζήτηση με τους ταξιδιώτες, σχετικά με την εμπειρία τους και μια ευκαιρία να αποχαιρετήσουν και να αποχαιρετήσουν.

Περιγραφή της Θέσης Εργασίας :

Η θέση εργασίας αφορά σε καθημερινή μερική (τετράωρη) απασχόληση στο γραφείο της οργάνωσης με βασικό στόχο την επικοινωνία και την γενική οργάνωση στην διαχείριση των επισκεπτών του Ararat .

Πιο συγκεκριμένα ο υπεύθυνος γραφείου της Ararat :

Πραγματοποιεί μέρος της επικοινωνίας με τους επισκέπτες της οργάνωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου αλλά και δια ζώσης.

Διασφαλίζει για την κράτηση καταλύματος για τους επισκέπτες, σύμφωνα με τις ανάγκες τους και σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της οργάνωσης, Επίσκοπο της Αρμενοκαθολικής Εκκλησίας.

Προετοιμάζει το πρόγραμμα των επισκεπτών (ομάδων ή ατόμων), σε συνεργασία με τους εταίρους του προγράμματος.

Υποδέχεται και καλωσορίζει τους επισκέπτες κατά την άφιξή τους.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής των επισκεπτών, τους παρέχει τις πληροφορίες που αυτοί χρειάζονται.

Συμμετέχει στο κλείσιμο και την αξιολόγηση του προγράμματος των επισκεπτών, κατά το τέλος της διαμονής τους.

Συμμετέχει στις εκτελεστικές συνάντησης της οργάνωσης.

Ασχολείται με τις διαδικασίες που σχετίζονται με την κράτηση τον προγραμματισμό και την υποδοχή των επισκεπτών της οργάνωσης.

Απαραίτητες γνώσεις :

Γνώση σχετικά με τους τομείς της κοινωνίας των πολιτών, της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, καθώς και της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα.

Προθυμία μάθησης για το δίκτυο της Caritas και την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα.

Γνώση μεθόδων σχεδιασμού και αξιολόγησης των ταξιδιωτικών πακέτων

Γνώση βασικών λειτουργιών που σχετίζονται με την λειτουργία ταξιδιωτικού γραφείου.

Ευχέρεια στην ιταλική και την αγγλική γλώσσα.

Επάρκεια γνώσης Η / Υ.

Απαραίτητες δεξιότητες :

Ικανότητα για εργασία σε ομάδα και ανεξάρτητα

Ευελιξία

Καλές επικοινωνιακές δεξιότητες

Συντονιστικές και οργανωτικές δεξιότητες

Πληροφορίες :

ARARAT Ταξίδια αλληλεγγύης

Μη κυβερνητική οργάνωση

Rene Pio 2, Νέος Κόσμος, 11744

Αθηνα, Ελλάδα

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο :

Τηλ : (+30) 210 902184

Step 2
Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης