Σερβιτόρος Α’ / Βοηθός Σερβιτόρου, Ξενοδοχειακή Μονάδα, Κολυμπάρι, Ν. Χανίων
ManDynamic ManDynamic
Χανιά, Ελλάδα
πριν από 1 μέρα
source : Jobseeker

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία προσωρινής απασχόλησης, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού.

Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3. επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.

εργαζόμενους.Η MANDYNAMIC αναζητά σερβιτόρους και βοηθούς σερβιτόρους εκ μέρους ξενοδοχειακής μονάδας στα Χανιά. Οι υποψήφιοι ες θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις σε ανάλογη θέση με συν εκτιμώμενη την θετική διάθεση, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό.

Αρμοδιότητες : Πολύ καλή γνώση του μενού του εστιατορίου, όπως και της λίστας των οινοπνευματωδών ποτών του καταστήματοςΟργάνωση του πόστου του, και επικοινωνία με τους άλλους σερβιτόρους για τον τρόπο που θα εποπτεύουν τον χώρο εργασίας τουςΕπικοινωνία με το βοηθό σερβιτόρου για τον τρόπο οργάνωσης και επιμερισμού των καθηκόντων τουςΕνημέρωση των πελατών για το μενούΣυνεργασία με τα υπόλοιπα πόστα για την άμεση παράδοση των παραγγελιώνΕπικοινωνία με τον προϊστάμενο για τυχόν ελλείψεις και άμεση αναπλήρωσή τουςΑπαραίτητα προσόντα : Γνώση της Αγγλικής ΓλώσσαςΕυγένεια και φιλική διάθεσηΠροσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτηΙκανότητα εργασίας υπό πίεση, ταχύτηταΕπαγγελματική εμφάνισηΠνεύμα συνεργασίας και ομαδικότηταΑνεπτυγμένο αίσθημα ευθύνηςΠαροχές : Ανταγωνιστικός ΜισθόςΔιαμονήΔιατροφήΠλήρης Απασχόληση Γραφείο Ευρέσεως εργασίαςΔιεύθυνση : 1)25ης Μαρτίου & Τσιμισκή 13, Έδεσσα, Πέλλα2)Λεωφόρος Συγγρού , Καλλιθέα, Αττική, Τηλ : () () Δευτέρα Παρασκευή 08 : 00π.

μ. 16 : 00μ.μ.Υποβολή Βιογραφικών : email :

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης