Στελέχη Πωλήσεων
Ιάσων Πληροφορική Α.Ε.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία-Θεσσαλονίκη, GR
πριν από 5 μέρες
source : Kariera

Η Ιάσων Πληροφορική Α.Ε., διανομέας αναλωσίμων εκτυπωτικών, εκτυπωτών, περιφερειακών και hardware, ζητά στελέχη πωλήσεων.

Η μια θέση εργασίας έχει ως έδρα την Αθήνα και η άλλη την Θεσσαλονίκη. Η περιοχή δράσης περιλαμβάνει περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, αλλά και επαρχίας.

Προϋποθέσεις, άριστη γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, Microsoft Office, ERP λογισμικού, και Αγγλικών. Απαραίτητα προσόντα η ευχέρεια επικοινωνίας, ο σύγχρονος τρόπος εργασίας, δυνατότητα πρωτοβουλιών και κατάθεση προτάσεων.

Θα προτιμηθεί στέλεχος με γνώση των προϊόντων που διανέμει η εταιρία, γνώση του πελατολογίου, και προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση.

Προσφέρεται μισθός , bonus ,παράλληλη ιδιωτική ασφάλιση , αυτοκίνητο, κινητό, και άριστο περιβάλλον εργασίας . Αποστολή βιογραφικών πατώντας "Αίτηση".

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης