Αισθητικός-Make up artist για πώληση καλλυντικών
COSMOBRANDS
Αθήνα, Αττική-Αθήνα, GR
πριν από 5 μέρες
source : Kariera.gr

Η εταιρία COSMOBRANDS που δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και πώλησης καλλυντικών αναζητά για τη Αθήνα :

1. Αισθητικό-Make up artist για πώληση καλλυντικών επιλεκτικής (Laura Mercier, Diptyque, Acqua di Parma κ.α.).

Προφίλ Υποψηφίου

 • Άριστες γνώσεις εφαρμογής μακιγιάζ και σπουδές αισθητικής
 • Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση σε χώρο καταστήματος καλλυντικών απαραίτητη.
 • Ανεπτυγμένες ικανότητες πώλησης
 • Ευχέρεια στην επικοινωνία.
 • Απαραίτητη γνώση αγγλικών.
 • Βασική γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • Αποστολή βιογραφικών (με αναγραφή του κωδικού θέσης ref. Nο. : Rep ath062019. e-mail : Επιλέγοντας Αίτηση.

  Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που περιέχονται στο παρόν έντυπο που μας υποβάλλετε, θα αποτελέσουν μέρος του αρχείου βιογραφικών που τηρούμε για χρονικό διάστημα ενός έτους, θα είναι ορατά σε προσωπικό της COSMOBRANDS AE, σχετικό με τη Διεύθυνση και τη Διαχείριση Προσωπικού, και θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία του αιτήματος αναφορικά με την δυνατότητας απασχόλησής σας, για ενδεχόμενη επικοινωνία και μόνο για τον σκοπό των διαδικασιών συνέντευξης ή και πρόσληψης από την Υπεύθυνη Επεξεργασίας, ήτοι την COSMOBRANDS AE (Αμερικής 10, Αθήνα, ΑΦΜ 800398464), η οποία και εγγυάται την ασφάλεια τους, την άσκηση των δικαιωμάτων σας για ενημέρωση, πρόσβαση και αντίρρηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016 / 679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και της εκάστοτε ισχύουσας σχετικής νομοθεσίας.

  Καθ’ όλη τη χρονική διάρκεια που θα έχουμε τα στοιχεία σας, μπορείτε να αιτηθείτε πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή τους, περιορισμό της επεξεργασίας τους, αντίταξη στην επεξεργασία τους, να αιτηθείτε τη φορητότητά τους, καθώς και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση που εδώ δίνετε, ελεύθερα και οποτεδήποτε.

  Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων έχει οριστεί ο Πολυχρόνης Κοκκινίδης, Δικηγόρος Αθηνών, dpo at cosmobrands.gr, Σόλωνος 113 & Εμ Μπενάκη, Αθήνα) στον οποίο και μπορείτε να απευθυνθείτε σε περίπτωση που έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινήσεις σχετικά με τ’ ανωτέρω.

  Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε στο cv at cosmobrands.gr ή στο 2110120519 σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματα σας.

  Με την αποστολή του βιογραφικού σας στο kariera.gr για την αγγελία με κωδικό Rep ath062019 συναινείτε αυτομάτως στα παραπάνω.

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης