Διευθυντής Διακυβέρνησης Τεχνολογίας (ΔΤ/ΔΕΗ)
People for Business
ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
πριν από 9 ώρες

Διευθυντής Διακυβέρνησης Τεχνολογίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Διευθυντής Διακυβέρνησης Τεχνολογίας, είναι ανώτερο στέλεχος της Εταιρείας και αναφέρεται στον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Εκμετάλλευσης Ψηφιακών Συστημάτων.

Είναι υπεύθυνος για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και του γενικότερου πλαισίου Διακυβέρνησης Πληροφορικής και διαχείρισης του Τεχνολογικού Κινδύνου, καθώς και για τη διαχείριση των σχέσεων, των συμβολαίων και των συμφωνιών με εξωτερικούς συνεργάτες, παρέχοντας τις αντίστοιχες κατευθύνσεις σε όλες τις επιμέρους οργανωτικές μονάδες.

Συμμετέχει σε συντονιστικές επιτροπές πληροφορικής για την ευθυγράμμιση των πλαισίων διακυβέρνησης πληροφορικής και τεχνολογικού κινδύνου με τις επιχειρησιακές ανάγκες και στόχους, καθώς και συνεισφέρει στη διαχείριση έργων και κινδύνων πληροφορικής.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης