Διευθυντής Ξενοδοχείου (Hotel Manager) , Αγία Μαρίνα , Χανιά
ManDynamic ManDynamic
Χανιά, Ελλάδα
πριν από 15 ώρες
source : Jobseeker

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία προσωρινής απασχόλησης, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού.

Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3. επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.

εργαζόμενους. Το έμπειρο προσωπικό της σε Αθήνα και Έδεσσα και το διευρυμένο δίκτυό της καλύπτουν όλη την Ελλάδα και όλους τους κλάδους εργασίας.

Η MANDYNAMIC αναζητά Διευθυντή Ξενοδοχείου εκ μέρους αλυσίδας ξενοδοχειακών μονάδων στην Αγία Μαρίνα, Χανίων Κρήτης .Αρμοδιότητες : Εξασφαλίζει ότι όλες οι λειτουργίες εκτελούνται με κατάλληλο & αποδοτικό τρόποΒελτιώνει τα λειτουργικά συστήματα διαχείρισης & τις πρακτικές διαδικασίες της μονάδαςΠρογραμματίζει την απογραφή & επιβλέπει την αποτελεσματικότητα της αποθήκηςΒοηθά τις διαδικασίες του οργανισμού να παραμείνουν νομικά συμβατέςΔιατυπώνει ξεκάθαρα τους στρατηγικούς και επιχειρησιακούς στόχουςΕξετάζει τα οικονομικά δεδομένα & διενεργεί προβλέψεις αναγκώνΠροσλαμβάνει, εκπαιδεύει & επιβλέπει την πορεία του προσωπικούΒρίσκει τρόπους για να αυξήσετε την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατώνΑπαραίτητα Προσόντα : Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ως Operations ή Hotel ManagerΕμπειρία στην διαχείριση προϋπολογισμού & forecastingΕξοικείωση με επιχειρηματικές και οικονομικές αρχέςΕξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίαςΗγετική ικανότηταΕξαιρετικές οργανωτικές ικανότητεςΠτυχίο Business, Operations Management ή συναφούς κλάδουΠαροχές : Δυνατότητα εργασίας σε οργανωμένη αλυσίδα ξενοδοχείωνΔυνατότητα εξέλιξηςΔιαμονήΜακροπρόθεσμη ΣυνεργασίαΑνταγωνιστικές αποδοχές Γραφείο Ευρέσεως Eργασίας· 25ης Μαρτίου & Τσιμισκή 13, Έδεσσα, Πέλλα· Λεωφόρος Συγγρού , Καλλιθέα, Αττική, Τηλ.

Αθήνα : () Τηλ. Έδεσσα : () Δευτέρα Παρασκευή 08 : 00π.μ. 17 : 00μ.μ.Υποβολή Βιογραφικών : email :

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης