Α' Μάγειρας
ΕΥΟΙΚΟΣ Α.Ε
Σπάρτης
πριν από 5 μέρες
source : Skywalker

Το Euphoria Retreat , το πρώτο oλιστικό destination spa στην Ελλάδα, που βρίσκεται στον Μυστρά, είναι ένα νέο spa που ήδη συγκαταλέγεται σε ένα από τα καλύτερα destination spa στην Ευρώπη.

Η προσέγγισή μας είναι μοναδική και ολιστική, συνδυάζοντας την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και την ιπποκρατική ιατρική με την πρακτική της κινεζικής ιατρικής.

Ένα μοναδικό συγκρότημα, το οποίο αποτελείται μεταξύ άλλων από 45 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ένα εστιατόριο που το μενού του βασίζεται στη μεσογειακή υγιεινή διατροφή, 15 πολυτελείς αίθουσες περιποίησης, μία μοναδική σφαιρική πισίνα με υδροθεραπείες, έναν πολυχώρο με σάουνα, χαμάμ, tepidarium, ατμόλουτρο και ένα σύγχρονο γυμναστήριο.

Αυτή την περίοδο θα θέλαμε να εντάξουμε στην ομάδα μας έναν ή μία Α' Μάγειρα / ισσα με μαγειρικό ταλέντο στην υγιεινή διατροφή.

Προσόντα / προϋποθέσεις :

 • Δίπλωμα τουριστικής ή μαγειρικής σχολής
 • Διετής προϋπηρεσία στην ίδια θέση κατά προτίμηση σε ξενοδοχείο ή εστιατόριο 4 ή 5 αστέρων με υψηλά πρότυπα
 • Καλή γνώση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στην κουζίνα σύμφωνα με τις πολιτικές και διαδικασίες HACCP με υπευθυνότητα για την τήρησή τους στην καθημερινή λειτουργία
 • Καλές γνώσεις αγγλικών σε γραπτό και προφορικό λόγο
 • Παρακαλώ όπως υποβάλετε το βιογραφικό σας με μια πρόσφατη φωτογραφία.

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης