Γηροκόμος, Μαρκόπουλο
Nannuka.com
Μαρκόπουλο, GR
πριν από 2 μέρες

Αναζητώ Γηροκόμο στην περιοχή Λυκαβηττός και Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Το σπίτι στο Μαρκόπουλο είναι κατάλληλο και για εσωτερικό άνθρωπο, και προτιμάμε να ξεκινήσουμε από εκεί.

Ο πατέρας μου έπαθε εγκεφαλικό, επικοινωνεί κανονικά αλλά δεν περπατάει. Θα βγει από το νοσοκομείο την Πέμπτη (18 / 04) ή την Παρασκευή (19 / 04) και τουλάχιστον για την αρχή χρειάζεται εσωτερικό άνθρωπο.

Η μητέρα μου είναι 87 ετών και σε καλή υγεία, μαγειρεύει, ψωνίζει, αλλά θέλω να έχει κι εκείνη λίγη βοήθεια. Οι υπηρεσίες που επιθυμώ είναι Καθάρισμα, Βοήθεια στην τουαλέττα, φυσική άσκηση, βοήθεια στο ντύσιμο, κίνηση μεσ' το σπίτι, και κάποια βοήθεια ίσως με ψώνια ή άλλες καθημερινές δουλειές στο σπίτι.

Κυρίως θέλουμε την ευελειξία του ατόμου γιατί δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του μπαμπά μου.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης