Γηροκόμος, Χαλάνδρι
Nannuka.com
Χαλάνδρι, GR
πριν από 6 μέρες

Αναζητώ Γηροκόμο στην περιοχή Χαλάνδρι. Οι υπηρεσίες που επιθυμώ είναι Φαρμακευτική παρακολούθηση, Βοήθεια στο μπάνιο, στο ντύσιμο, Βοήθεια στο φαγητό, Βοήθεια στην τουαλέτα για εσωτερική απασχόληση.

Η ασθενής είναι 77 ετών, περίπου 70 κιλά, έχει εξέλθει μόλις από χειρουργείο στον εγκέφαλο και έχει παράλυση στην αριστερή πλευρά.

Θα υπάρχει στον χώρο ξεχωριστή φροντίδα από φυσικοθεραπευτή, με στόχο την κινητική αποκατάσταση.Δεν μπορεί να μετακινηθεί για τουαλέτα, χρειάζεται να τις χορηγούνται 3 φορές την ημέρα φάρμακα (από το στόμα), και βοήθεια στο φαγητό.

Διαθέτει νοσοκομειακό κρεββάτι με ηλεκτρική ρύθμιση και αερόστρωμα, καθώς και αναπηρικό καρότσι όταν και αν αρχίσει να κινείται λίγο καλύτερα,Ανάλογα με την πρόοδο της φυσικοθεραπείας, προβλέπουμε ότι η ανάγκη για γηροκόμο θα είναι για 3 (ελάχιστο) έως 6 μήνες.

Υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο για τον γηροκόμο, το μαγείρεμα / καθαριότητα / πλυντήρια / ψώνια κτλ τα κάνει ο σύζυγος άνετα.

Φυσικά παρέχεται, πέραν της στέγης, και φαγητό για τον γηροκόμο. Υπάρχει WiFi στον χώρο, πλυντήριο για τα ρούχα της γηροκόμου κτλ

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης