ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
NOVA REAL ESTATE
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
πριν από 11 ώρες
source : Jobseeker

Η NOVA real estate αποτελεί ένα όμιλο ανάπτυξης, διαχείρισης ακινήτων και μεσιτικών υπηρεσιών που εξελίσσεται και επεκτείνει τις δραστηριότητες του αποτελεσματικά, με αξιοπιστία και συνέπεια.

Μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά ακινήτων, η Nova είναι μια από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου real estate στη χώρα μας.

Με περισσότερους από 200 συνεργάτες εξυπηρέτησης πελατών, καλύπτουμε τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών με ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες (εκτιμήσεις, νομικές υπηρεσίες, τεχνικές υπηρεσίες, κατασκευές, ανακαινίσεις, μεσιτικές υπηρεσίες).

Απαραίτητα Προσόντα

Αναζητούμε στελέχη με προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων και θέληση για προσωπική επιτυχία και εξέλιξη σε μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες του κλάδου του real estate.

Ευχέρεια στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών

Γνώση Αγγλικών

Επαγγελματική εμπειρία στον χώρο των ακινήτων εξασφαλίζει ένα άριστο πακέτο αμοιβών

Παροχές

Με το καλύτερο πακέτο αμοιβών και κινήτρων, δίνουμε τη δυνατότητα υψηλών προμηθειών, bonus και άλλων παροχών.

Η Nova διαθέτει το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ακινήτων και ένα πελατολόγιο αγοραστών που εξασφαλίζει συνεχή ροή ενδιαφερομένων.

Το πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης πελατών, δίνει την δυνατότητα τηλεργασίας με ευέλικτο ωράριο.

Το άριστο εργασιακό περιβάλλον, η συνεχής εκπαίδευση, και η υποστήριξη με σύγχρονα εργαλεία marketing και διαφήμισης, υποστηρίζουν την επαγγελματική επιτυχία.

Με ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και κινήτρων, δίνουμε τη δυνατότητα υψηλών απολαβών αλλά και προοπτικές εξέλιξης σε ένα περιβάλλον που αναπτύσσεται ραγδαία.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης