Βοηθός Λογιστή
ACTIONLINE
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 4 μέρες
source : Jobseeker

Η ΑCTIONLINE, αναζητά Βοηθό Λογιστή για μεγάλο κοινωφελή Οργανισμό, στο κέντρο της Αθήνας. O / Η βοηθός λογιστή θα ενταχθεί στη Διεύθυνση Περιουσίας & Χρηματοοικονομικών του Οργανισμού και θα του είναι αρμόδιος / α για την οικονομική παρακολούθηση επιχορηγούμενων έργων και προγραμμάτων του Οργανισμού Κύριες Αρμοδιότητες του ρόλου Οικονομική διαχείριση επιχορηγούμενων προγραμμάτωνΈλεγχος επιλεξιμότητας δαπανών προϋπολογισμών έργων και οικονομικών αναφορώνΈλεγχος τήρησης συμβάσεων επιχορηγήσεωνΈλεγχος reportΠροετοιμασία περιοδικών και ετήσιων οικονομικών αναφορώνΚαθημερινή καταχώρηση λογιστικών εγγραφών & εγγραφών πληρωμών επιχορηγούμενων έργωνΚαθημερινός έλεγχος για συμφωνία τραπεζικών λογαριασμώνΛοιπές εργασίες του λογιστηρίουΚαθημερινή αρχειοθέτησηΣυνεργασία με όλα τα τμήματα του Ιδρύματος Τα προσόντα τα οποία απαιτούνται είναι : Πτυχίο Λογιστικής- Χρηματοοικονομικής Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας Γνώση λογιστικών προγραμμάτων Προϋπηρεσία σε Λογιστήριο (φοροτεχνικές και λογιστικές γνώσεις) Άριστη χρήση εφαρμογών Microsoft Office και Outlook Προσφέρονται : Ανταγωνιστικές σταθερές μηνιαίες αποδοχές Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑCTIONLINE, θα επικοινωνήσει με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές. Για να κάνετε αίτηση για αυτή την αγγελία εργασίας παρακαλώ επισκεφτείτε τη διεύθυνση .

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης