Χρήστες SAP για τις γραμμές παραγωγής
Aluminco Α.Ε.
Οινόφυτα, Στερεά Ελλάδα, GR
πριν από 1 μέρα
source : Kariera

Η Aluminco Α.Ε. κυρίαρχος Ελληνική Βιομηχανία του κλάδου κατεργασίας Αλουμινίου ζητά για άμεση πρόσληψη : Χρήστες SAP για τις γραμμές παραγωγής

Απαραίτητα προσόντα :

 • Πτυχιούχος ΤΕΙ Τεχνικής κατεύθυνσης ή κατεύθυνσης Πληροφορικής
 • Διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες
 • Καλός χειρισμός Microsoft Office ( ιδιαίτερα excel )
 • Η Γνώση συστημάτων ERP ( SAP) θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν
 • Καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας
 • Η εταιρία προσφέρει :

 • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης
 • Συνεχή εκπαίδευση
 • Αποδοχές αναλόγως προσόντων
 • Αν ενδιαφέρεσαι να εργασθείς σε ένα περιβάλλον δυναμικά εξελισσόμενο με έμφαση στην ανάπτυξη και την καινοτομία, μπορείς να μας αποστείλεις το βιογραφικό σου σημείωμα αναφέροντας τον κωδικό θέσης Sap User 022 / 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση : hrcv aluminco.

  com Θα προτιμηθούν οι διαμένοντες στην ευρύτερη περιοχή Βοιωτίας & Εύβοιας. Όλα τα βιογραφικά θα θεωρηθούν απολύτως εμπιστευτικά και μετά την αξιολόγηση τους, οι υποψήφιοι που τηρούν τις απαιτήσεις της θέσης θα κληθούν για συνέντευξη.

  Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι προτεραιότητα για εμάς. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία ALUMINCO A.

  E. εδώ Εάν επιθυμείτε να παραμείνει στη βάση δεδομένων της Εταιρείας μας για διάστημα τριών (3) ετών από την υποβολή του, προκειμένου να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για μελλοντικές θέσεις εργασίας που κρίνουμε ότι ταιριάζουν με τα επαγγελματικά προσόντα και την εμπειρία σας, παρακαλούμε όπως δηλώσετε ρητώς Έχω λάβει γνώση της Πολιτικής ALUMINCO ΑΕ Θέση Μεγάλη Ράχη 320 11 Οινόφυτα Βοιωτίας T : 22620 47000 F : 22620 47090 info aluminco.

  com www.aluminco.com Προστασίας Δεδομένων Υποψήφιων Εργαζομένων της ALUMINCO A.E και επιθυμώ να διατηρηθεί το βιογραφικό μου σημείωμα στη βάση δεδομένων της Εταιρείας για τα επόμενα τρία (3) έτη.

  σε απαντητικό σας e-mail hr at aluminco.com

  Διεύθυνση HR Aluminco A.E.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης