Σύμβουλοι Τηλεφωνικών Συστάσεων (Εργασία από το Σπίτι)
WATT AND VOLT ΑΕ
Αθήνα, GR
πριν από 1 μέρα
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Η WATT+VOLT είναι ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας. Αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη, σύμφωνα με το FT1000 και διαθέτει θυγατρικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Σ' έναν κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς, το όραμα της WATT+VOLT είναι να βρίσκεται πάντα σε θέση να προσφέρει σε κάθε Έλληνα καταναλωτή, καινοτομικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις δικές του ανάγκες, με σεβασμό στο περιβάλλον και εφόδια την υψηλή τεχνολογική υποδομή και την τεχνογνωσία και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, η WATT+VOLT αναζητά : Συμβούλους Τηλεφωνικών Συστάσεων για εργασία από το σπίτι.

Οι Σύμβουλοι Τηλεφωνικών Συστάσεων θα είναι υπεύθυνοι για την τηλεφωνική επικοινωνία με επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ενημέρωση των πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες του πελάτη.

Με τους πελάτες που θα εκδηλώνουν περαιτέρω ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας θα γίνεται επόμενη επικοινωνία από εξειδικευμένο σύμβουλο της WATT+VOLT .

Requirements

 • Απολυτήριο Λυκείου, πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ επιθυμητό
 • Προϋπηρεσία στις τηλεφωνικές πωλήσεις επιθυμητή
 • Καλή γνώση χειρισμού Η / Υ
 • Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες καθώς και άνεση στην τηλεφωνική επικοινωνία
 • Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη
 • Benefits

 • Eυέλικτο ωράριο εργασίας
 • Αμοιβή βάσει των πωλήσεων που θα πραγματοποιηθούν από τις συστάσεις
 • Συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη σε θέματα ανάπτυξης πωλήσεων και διαχείρισης ενέργειας
 • Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης σε ένα καινοτόμο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο οργανισμό
 • Για να είναι εφικτή η εργασία από το σπίτι, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν Η / Υ (desktop / laptop / tablet) και σταθερή σύνδεση στο Internet.

  Η WATT+VOLT σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με την Eυρωπαϊκή και Eθνική νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

  H Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη .

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης