ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ – ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
AGIPACK HELLAS
ΒΙ.ΠΕ.Θ.ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
πριν από 2 μέρες
source : Jobseeker

Εργοστάσιο Πλαστικής Εύκαμπτης Συσκευασίας με έδρα στην ΒΙ. ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης ζητάει να προσλάβει Ανειδίκευτους εργάτες για χειρισμό μηχανημάτων παραγωγής πλαστικής συσκευασίας.

Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.Παρακαλούμε να μην στέλνουν βιογραφικά όσοι ψάχνουν εποχιακή εργασία ή περιορισμένης διάρκειας και όσοι δεν μπορούν να εργαστούν σε βάρδιες.

Αρμοδιότητες θέσης : Τήρηση των τεχνικών προδιαγραφών κατά τη λειτουργία της μηχανήςΒελτιστοποίηση της λειτουργίας της μηχανής αλλά και της παραγωγικής διαδικασίαςΚαθαριότητα της μηχανής & ευταξία του χώρου αρμοδιότητας του χειριστήΑπαραίτητα ΠροσόνταΕκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσειςΜεταφορικό μέσο (για τη μετάβαση στο χώρο εργασίας)Δυνατότητα εργασίας σε εβδομαδιαίες βάρδιες (πρωί-απόγευμα-νύχτα)Ομαδικό πνεύμα εργασίας

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης