Ψυχαγωγός/Ανιματέρ
Thessaloniki #JobFestival 2019
Greece
πριν από 23 μέρες
source : Skywalker

Εργάσου στα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας!

Απόδρασε έξω, στον ήλιο!

Απόκτησε μια διαφορετική, ονειρεμένη δουλειά :

Γίνε ψυχαγωγός / ανιματέρ σε ξενοδοχείο, εργάσου ως γυμναστής, αξιοποίησε την αγάπη σου για και το τραγούδι , εφάρμοσε τις παιδαγωγικές σου γνώσεις σε υπέροχα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την Κύπρο!

Αυτή είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για εκείνους που θέλουν μια δουλειά έξω από τα συνηθισμένα, διασκεδάζοντας στον ήλιο και τη θάλασσα.

Τι ακριβώς κάνουμε : Σύγχρονη ψυχαγωγία στα all inclusive ξενοδοχεία που περιλαμβάνει άθληση, χορό, τραγούδι, επικοινωνία σε ξένες γλώσσες, δημιουργική απασχόληση παιδιών και διοργάνωση εκδηλώσεων για ενήλικες και παιδιά.

Τι αναζητούμε : Νέους, ανοιχτόμυαλους, δραστήριους ανθρώπους, με διάφορα ταλέντα, γνώση ξένων γλωσσών (π.χ. αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ρωσικά, πολωνικά κ.

λπ.), επικοινωνιακές δεξιότητες, εξωστρεφείς. Προηγούμενη εμπειρία σε κάποιον από τους τομείς της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού, της παιδαγωγικης, των δημοσίων σχέσεων, επιθυμητή.

Τι προσφέρουμε : Μισθό από 550 έως 1.500 ευρώ (ανάλογα με τις ικανότητες, τις γλώσσες, την προϋπηρεσία), δωρεάν διαμονή, πλήρη διατροφή (3 γεύματα την ημέρα), υγειονομική περίθαλψη και κοινωνική ασφάλιση, bonus για τη μεταφορά σου έως 200 ευρώ.

Αν ανυπομονείς να γνωρίσεις ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο, αν θέλεις να αποκτήσεις μια εμπειρία ζωής, αν σκεφτεσαι θετικά, είσαι δραστήριος και δημιουργικός, κάνε την αίτησή σου τώρα.

Περισσότερες πληροφορίες :

Μοιράσου με φίλους και γίνε μέλος της #remarcfamily,

BEREMARCABLE!

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία REMARC INTERNATIONAL δέχεται βιογραφικά στο πλαίσιο του , που πραγματοποιείται στις 22 και 23 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Καψής.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης