Αποθηκάριος στο Κατάστημα
TZAMBA SPITI
Νομός Αττικής
πριν από 6 μέρες
source : Skywalker

Άτομα για την Αποθήκη στο Κατάστημα /

Κάθε μέρα :

Τα άτομα αποθήκης στο φροντίζουν για την προετοιμασία, τον προγραμματισμό και τον έλεγχο των παραλαβών και των παραδόσεων, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των αποθεμάτων και την τοποθέτησή τους στο κατάστημα και στους αποθηκευτικούς χώρους.

Ασχολούμαστε με τη διάταξη και την παρουσίαση των προϊόντων στο κατάστημα και αναλαμβάνουμε τον ανεφοδιασμό των ραφιών και την τακτοποίηση της αποθήκης.

Για σένα :

Οποιαδήποτε εμπειρία θα βοηθήσει, αλλά δεν είναι απαραίτητη.

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου θέλουμε να είναι το χαμόγελο, η ευγένεια και η ειλικρίνεια.

Εκπαίδευση :

Θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης 2 μηνών με ωράριο 6 ωρών / ημέρα.

Σε αυτό το διάστημα το τμήμα εκπαίδευσης θα σου παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία και τις απαραίτητες γνώσεις για τη θέση σου με συγκεκριμένες γραπτές οδηγίες ώστε να ενσωματωθείς στη φιλοσοφία της εταιρίας ακόμα κι αν δεν διαθέτεις σχετική εμπειρία.

Ολοκληρώνοντας συνεχίζεις μαζί μας εφόσον το θέλεις και σου ταιριάζει, επιλέγοντας ένα ευέλικτο ωράριο (6ωρο) ή πλήρες (8ωρο) την ημέρα.

Σίγουρα να ξέρεις :

Ψάχνουμε νέα άτομα με ενέργεια που έχουν θέληση για μάθηση .

Γι' αυτό θα έχετε μόνιμη εργασία με σύμβαση αορίστου χρόνου από την 1η μέρα της εκπαίδευσης.

Απολαβές : Από την 1η μέρα και για τους 2 μήνες της βασικής εκπαίδευσης, με τον βασικό μισθό στη συνέχεια 550 € μεικτά στο 6ωρο και 700 € μεικτά στο 8ωρο.

Το ωράριο διαμορφώνεται βάσει προγράμματος κατά τις ώρες που το κατάστημα είναι ανοιχτό (9-9 καθημερινές και 9-5 Σάββατο) με 1 ρεπό κυλιόμενο.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης