Πωλητής – Πωλήτρια
anadeixi
Αθήνα
πριν από 4 μέρες

Περιγραφή

Αναπτυσσόμενη εταιρεία κτηνιατρικών φαρμάκων και προιόντων φροντίδας και υγιεινής ζώων, στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης της αναζητά Πωλητή για την περιοχή της Αττικής.

Καθήκοντα Θέσης

Ο / Η κατάλληλος / η υποψήφιος / α θα αναλάβει την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μέσω της συνεργασίας με καταστήματα pet-shop και κτηνιάτρους, την τοποθέτηση νέων κωδικών προιόντων και την διεύρυνση του πελατολογίου στον τομέα ευθύνης Αττική.

Απαραίτητα Προσόντα

Απαραίτητη σχετική επαγγελματική εμπειρία από τον αντίστοιχο κλάδο και πελατολόγιο (pet shops)Πελατοκεντρική προσέγγιση, ανάπτυξη υγιών επαγγελματικών σχέσεων, προσήλωση στην επίτευξη των στόχωνΆριστες ικανότητες επικοινωνίας, ευελιξίας, οργάνωσης επαγγελματικού χρόνουΠολύ καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών

Πολύ καλή γνώση αγγλικών

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης